Så här tycker våra kunder

"Väldigt hög förtjänst på produkterna och enkelt att lägga in sina ordrar. Det var bra att det var sorterat på både säljare och kund!"

/Malin, Bk Cahoot

VI VALDE PLAYBOX FÖR DEN HÖGA FÖRTJÄNSTEN OCH NÅDDE VÅRT SÄLJMÅL!

–Vi valde att sälja med Playbox för den höga förtjänsten. Vi sålde en annan produkt samtidigt där vi tjänade 30-35%. Med Playbox tjänade vi 50% det blir en väldig skillnad och vi vill verkligen rekommendera det. 


–Eleverna ska åka till Skara sommarland! Vi tjänade in hela 7 000:- genom att sälja Playbox produkter. Inget köpkrav var också väldigt viktigt. Vi kollade runt på väldigt många olika och det var ganska svårt, just det här köpkravet att man inte vet hur mycket man kan sälja och då blir det helt plötsligt en mycket mindre förtjänst om man inte når upp till den nivån. 


Vad tyckte säljarna om produkterna? 

De tyckte det var kul! Lite annorlunda. Planteringsmarkörerna var till exempel den populäraste produkten. Eleverna sålde via katalogen och det funkade bra. Vi har som alla andra sålt kakor, rengöringsmedel och samlat pant tidigare. 


Hade ni valt Playbox igen? 

Ja, nu går de ut sexan, men hade jag varit klassförälder i femman och skulle göra en ny försäljning så hade vi bara valt Playbox!


/Johan, Klassförälder 6C Klöxhultsskolan

–Det finns verkligen något för alla hos Playbox! Det var väldigt smidigt att det var sorterat per säljare och kund. Jag som administratör uppskattade det väldigt mycket att det bara var att dela ut till säljarna. 


En smidig fakturahantering var det, eftersom förtjänsten redan var avräknad så behövde jag inte göra något, mycket uppskattat!

 

/Annika Clerselius, Klassförälder Tolvåkersskolan 7F